Nieuw toegevoegd:
Welkom
Als hobbyfotograaf beleef ik veel plezier aan het fotograferen van verschillende onderwerpen. Of het nu gaat om landschappen, wilde dieren of mensen, het proces om dat moment vast te leggen en tastbaar te maken is iets waar ik veel plezier aan beleef. Ik ben altijd gefascineerd geweest door fotografie als een vorm van kunst en expressie. Het heeft me in staat gesteld om verschillende omgevingen en culturen te verkennen, terwijl het me ook een uitlaatklep bood voor mijn creativiteit.
Ik experimenteer graag met verschillende hoeken en perspectieven bij het vastleggen van beelden, wat tot interessante resultaten kan leiden! Als ik bijvoorbeeld landschapsfoto's maak, verplaats ik me in plaats van op één punt stil te staan, zodat geen twee foto's precies hetzelfde zijn en elk beeld zijn eigen unieke gevoel en sfeer krijgt. Ook als ik mensen fotografeer, stel ik hen vragen of betrek ik hen bij activiteiten waardoor hun emoties op natuurlijke wijze naar voren komen tijdens de shoot - zo ontstaan meer openhartige beelden die er veel natuurlijker uitzien dan geposeerde. Bij het bewerken van mijn foto's probeer ik niet te overdrijven, zodat het beeld dicht bij de oorspronkelijke opname blijft; subtiele aanpassingen zoals het verhogen van het contrast of het toevoegen van vignetten kunnen een anders zo saaie foto echt verbeteren! Natuurlijk zijn er momenten waarop meer dramatische veranderingen nodig zijn, zoals het wegsnijden van ongewenste delen van een foto.
Qua apparatuur gebruik ik een Sony A7mIV, samen met lenzen variërend van groothoek-zoomobjectieven  tot telelenzen.
Uiteindelijk gaat het erom dat je plezier beleeft aan iets waar je van houdt; als iemand van fotograferen houdt, laat hem dan zonder enige twijfel doorgaan met zijn passie, want het leven is te kort om dat niet te doen!
Ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan het bekijken van de foto's als dat ik had bij het maken van de foto's.
Heb je vragen over een of meerdere foto's, laat het mij weten via mijn contactpagina
Back to Top